Daibau.cz – najděte ověřeného řemeslníka snadno a rychle

Komerční sdělení 30. listopadu 2023 | 19:54 — Lucie Wirthová
Každý, kdo někdy sháněl řemeslníka anebo rekonstruoval dům, má pravděpodobně za sebou nekonečné hledání dodavatelů, únavné vyjednávání či zkušenost s pochybnou kvalitou práce. Zpoždění oproti plánovaným termínům, nekvalitní realizace a stížnosti jsou v této oblasti bohužel na denním pořádku. Je vůbec možné se tomu vyhnout?
Další 2 fotografie v galerii
najděte ověřeného řemeslníka snadno a rychle / iStock

S radostí můžeme říct, že ano – na portálu Daibau.cz každý den propojujeme zákazníky s ověřenými řemeslníky, díky čemuž jsme již pomohli úspěšně zrealizovat tisíce stavebních projektů. 

Vše potřebné na jednom místě

Společnost Daibau spustila komplexní digitalizaci v oblasti stavebnictví a poskytuje tak rychlé, přehledné a kvalitní služby. Portál obsahuje adresář s aktuálně téměř 9 000 firmami a řemeslníky z celé České republiky. Na jednom místě zde najdete všechny jejich předchozí reference a hodnocení zákazníků, kteří jejich služby využili před vámi. Daibau tyto reference pravidelně monitoruje, čímž zajišťuje vysoký standard nabídky. Díky tomu chrání jak zákazníky, tak ověřené a kvalitní řemeslníky.

Kromě propojování klientů s dodavateli Daibau vydává také online časopis, kde najdete cenné rady, trendy a novinky z oblasti architektury a stavebnictví. Na webu naleznete také praktickou kalkulačku cen, s jejíž pomocí si rychle ověříte přibližné cenové rozpětí stavebních projektů, materiálů a služeb, které vás zajímají. To vám umožní snadno odhadnout výši vaší investice a zorientovat se v odpovědích na vaši poptávku. 

Najděte vhodného řemeslníka ještě dnes 

Internetová platforma Daibau.cz sdružuje téměř 9 000 dodavatelů ve více než 200 kategoriích stavebních prací: od architektury nebo montáže přes fasády a omítky až po interiérový design či úpravu zahrad. Ke všem službám, které Daibau nabízí, máte jako zákazník přístup zcela zdarma. Nepřenášíme náklady na uživatele, a to díky symbolickému ročnímu předplatnému ze strany registrovaných dodavatelů, které zároveň ověřuje jejich kredibilitu.

Vhodného řemeslníka můžete skrze portál Daibau.cz najít dvěma způsoby. Tím prvním je oslovení konkrétního dodavatele z katalogu na základě vašich preferencí. Druhým způsobem je vyplnění online poptávkového formuláře. V krátkém dotazníku, který zvládnete vyplnit do pěti minut, uvedete druh požadované práce, její stručný popis a rozsah, a preferované termíny. Můžete také přiložit plány či podrobnější informace. Díky tomu již do několika hodin obdržíte první odpovědi od ověřených řemeslníků. Nabídky si poté snadno porovnáte a vyberete tu nejvhodnější pro váš projekt. Nalézt řemeslníka nikdy nebylo snazší!

Témata: stavba, řemeslo
Další články
Reklama
Reklama

Mohli jste přehlédnout

První československý vůz s klimatizací představoval nevídaný luxus. Inovace, která změnila svět pochází z dílen USA

Co můžete očekávat, když přivedete dítě do domácnosti se...

Jak správně prát tenisky v pračce, aby se nezničily ani boty...

Jedlá soda je dostupný a účinný pomocník v péči o psa či...

Jak jednoduše vyrobit trendy paletový nábytek na zahradu i do...

Nový trend vtrhl do českých měst, střešní včelaření je...

Vánočním věncům letos nebude vévodit jehličí, ale...

Zavřít reklamu